Lohja

Lohjan tilat myyty, joitain tiloja tarjolla vuokralle. Kolmannen hallin rakentaminen aloitetaan 2023 loppuvuodesta – ennakkovarauksia otetaan vastaan.

Lohja Pappilankorpi sijaitsee reilun 2 km päässä Lohjan keskustasta.

Talliomax-talleissa on vakiona jopa 5,4 metrin sisäkorkeus. Tähän tilaan mahtuu korkeampikin varasto, matkailuauto tai pienempi huvivene. Tilan korkeus mahdollistaa myös täyskorkean parven rakentamisen, mikäli tarvitset enemmän lattiapinta-alaa. Laadukkaat Turnerin nosto-ovet mahdollistavat esteettömän pääsyn suoraan omaan tilaasi asfaltoidulta pihalta. Tiloja voidaan muokata ja yhdistellä erilaisiin tarpeisiin.

Jokaisesta tilasta löytyy vesi- ja viemärivaraus saniteettitiloja varten sekä tilakohtaiset etäluettavat vesi- ja sähkömittarit, jotka varmistavat sinulle maksun kulutuksesi mukaisesti. Tiloissa on öljynerotuskaivot, jotta sinun ei tarvitse varoa kaikkia roiskeita autoasi huoltaessa.

Talliomax hallien tilat ovat muunneltavissa ja yhdistettävissä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, ja katsotaan tilan tarpeesi mukainen täsmällinen investoinnin arvo.

Lohja Pappilankorpi

Hemmolankatu 21
08150 Lohja

Katso Lohja Pappilankorven pohjapiirustukset tästä. Tiloja voidaan muokata ja yhdistellä juuri sinun tarpeiden mukaisesti.

Scroll to top