Kouvola

Kouvolan kohde sijaitsee Katajaharjussa osoitteessa Katajaharjunkaari 12. Hallin etäisyys Kauppakeskus Veturista on reipas kilometri.

Talliomax-talleissa on vakiona jopa 5,4 metrin sisäkorkeus. Tähän tilaan mahtuu korkeampikin varasto, matkailuauto tai pienempi huvivene. Tilan korkeus mahdollistaa myös täyskorkean parven rakentamisen, mikäli tarvitset enemmän lattiapinta-alaa. Laadukkaat suomalaiset Doorway nosto-ovet mahdollistavat esteettömän pääsyn suoraan omaan tilaasi asfaltoidulta pihalta. Tiloja voidaan muokata ja yhdistellä erilaisiin tarpeisiin.

Jokaisesta tilasta löytyy vesi- ja viemärivaraus saniteettitiloja varten, sekä tilakohtaiset etäluettavat vesi- ja sähkömittarit, jotka varmistavat sinulle maksun kulutuksesi mukaisesti. Tiloissa on öljynerotuskaivot, jotta sinun ei tarvitse varoa kaikkia roiskeita autoasi huoltaessa.

Talliomax hallien tilat ovat muunneltavissa ja yhdistettävissä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, ja katsotaan tilan tarpeesi mukainen täsmällinen investoinnin arvo.

Kouvolan Katajaharju

Katajaharjunkaari 12
Kouvola

Katso pohjapiirustukset tästä. Tiloja voidaan muokata ja yhdistellä juuri sinun tarpeiden mukaisesti.

Scroll to top