Miten homma toimii

Talliomax etsii jatkuvasti hallikiinteistölle sopivia tontteja eri paikkakunnilta ympäri suomen. Tontin hankinnan ja rakennusluvan jälkeen perustamme kiinteistöyhtiön. Tässä vaiheessa tarjoamme tiloja lähialueen potentiaalisille asiakkaille:

 • Annetaan tarjoukset sopivankokoisesta tilasta
 • Tehdään kauppakirjat
 • Lopullinen rakennuttamispäätös tehdään kun hallin tiloista on myyty 60 %
 • Lyödään lukkoon rahoitusosuudet ja aikataulut
 • Aloitetaan maanrakennus, rakennetaan halli ja luovutetaan valmiina uusille omistajille

Kauppakirjojen teosta aikaa kuluu lyhyimmällään n. 3kk kohteesta riippuen, maksimissaan jopa vuosi.

Tietoa sijoittajalle

Edut

 • Hyvä tuotto-odotus.
 • Pienien tilojen kysyntä erittäin kovaa paikkakunnasta riippumatta.
 • Vuokralaiset pääosin pitkäaikaisia, vaihtuvuus pientä.
 • Hallin kuoletusaika 10-15 vuotta, eli tuottoa saa sijoittaja eikä vain jälkipolvet.
 • Helppo kunnossapito - Ei rikkoutuvia kodinkoneita tms.
 • Jos vuokralainen aiheuttaa vahingon kohteelle sen korjaaminen on pääsääntöisesti edullista asuntoon verrattuna.
 • Antila Invest Oy rahoitus myönnetään myös sijoittajille.
 • Hoitovastikkeet maltillisia eivätkä syö vuokratuottoja.

Vuokrattava sijoituskohde

Oman hallitilan ostamista vuokrakäyttöön ei voisi tehdä helpommaksi. Halliosake on varma ja turvallinen pitkänajan sijoitus aina tuleville polville asti. Tuotto-odotus on realistisesti n. 9 % (300–600 €/kk) kun asuntosijoittamisessa se on 4 % luokkaa. Halliosakkeessa ei myöskään ole rikkoutuvia keittiöitä tai kylppäreitä, linjasaneerauksesta puhumattakaan.

Vanhuudenturva

Keskimääräinen yrittäjäeläkkeen työtuloperuste oli vuonna 2021 oli noin 1 800 €/kk, josta eläkertymä on noin 60 %. Moni yrittäjä tuntee varmasti piston sydämessään tunnistaen tilanteen.
Usein yrittäjäeläkemaksuista tingitään aktiiviaikana ja yrittäjäeläkkeen pienuus pääsee yllättämään. Nyt on oiva tilaisuus sijoittaa hankkimalla yritykselle tilat, jotka kerryttävät lisäturvaa eläkepäiviin.

Tietoa vuokraamisesta kiinnostuneille

Tiloja voi kysyä myös vuokralle, jos ostaminen tuntuu mahdottomalta. Myymme silloin tilan vuokrattuna sijoittajalle, eli vuokrasopimus siirtyy kaupan mukana uudelle omistajalle. Teemme kaikki paperit puolestasi. Kohteet ovat uusia, joten vuokrasopimukset ovat alkuun 3-4 vuotta määräaikaisia ja irtisanomisaika 6 kk. Vuokralaiselle annetaan oikeus tehdä siistejä rakenneratkaisuja, kuten esimerkiksi varastoparvi. Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokra (+ alv.). Vuokraus onnistuu ainoastaan alvilliseen yritystoimintaan.

Miten rahoitus toimii?

Yhtiölaina + Myyntihinta = Velaton hinta

Normaalisti hallitilan ostamiseen tarvitaan myyntihinnan verran rahaa. Me teemme tämän uudelle ostajalle helpoksi: Myönnämme luottokelpoiselle yritykselle tai yksityishenkilölle rahoituksen, vain käsirahan osuudella myyntihintaan. Tämä tarkoittaa siis käytännössä, että saat tilat käyttöösi pienimmillään 2 500 € käsirahalla.

Kuukausittaiset kustannukset hallista ovat silloin yhtiövastike + rahoitusvastike + meidän myöntämä rahoitus. Kokonaiskustannukseksi tulee hiukan alle kaksinkertainen kuukausihinta alueesi vuokratasoon verrattuna, mutta tässä maksat pois omaa. Maksuista hyötyjä ei ole vuokranantaja, vaan sinä itse.

Monille yrityksille rahoituksen saaminen pankista on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. Meidän rahoituksessamme ei ole piilokuluja ja vakuutena toimivat tilan osakekirjat. Et siis joudu panttaamaan taloasi tai nimeäsi. Talliomax:n hallien ja Antila Invest Oy:n rahoituksen avulla moni yrittäjä on päässyt pois vuokratiloista ja aloittanut säästämisen itselleen.

Katso muutama esimerkki

Maksetaan velaton hinta 51 820 € pois rakennusaikana

Maksetaan velaton hinta 51 820 € pois rakennusaikana. Maksu jakautuu neljään osaan valmiusasteen mukaan.

 • Käsiraha 3 000 €
 • erä kun perustuksen on valettu (13 820 €)
 • erä kun kattopellit on asennettu (15 000 €)
 • erä tilan luovutuksen yhteydessä kun tila on yhdessä tarkastatettu (20 000 €)

Turvallinen, koska maksuerät selkeästi alle valmiusasteen ja viimeinen erä sidottu tilan tarkastukseen.

Etuna myös, että yhtiöjärjestyksen momentin 8 mukaisesti et vastaa muiden osakkaiden veloista.

Antila Invest Oy

Antila Invest Oy on Talliomax-tilojen takana. Yrityksen kasvoina toimivat veljekset, jotka ovat sitoutuneet toimintaan aina 110-prosenttisesti. Omistautuminen yritykselle näkyy laadukkuutena, mikä onkin yrityksen kantava arvo. Kaikki työ tehdään aina laadukkaasti ja suoraselkäisesti alusta loppuun, jotta valmiin kohteen voi ylpeydellä luovuttaa asiakkaalle hyvillä mielin.

Yritys antaa yrittäjille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden omiin, uusiin tiloihin helposti, vaivattomasti ja ilman kohtuutonta ponnistelua tai alkupääomaa. Antila Invest on yrityksen kymmenen toimintavuoden aikana toteuttanut tuhansia halli- ja asuinneliöitä tyytyväisille asiakkaille.

Laadukasta ja toimivaa tilaa. Eri tiloja voidaan yhdistellä juuri sinun tarpeiden mukaisesti.

Scroll to top